Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 oz chicken leg quarters, skin on, bone in (approx. 2 legs), deboned
- 2 tsp light soy sauce
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 large eggs
- 55 oz water, divided
- 2 tsp salt, divided
- 2 oz fresh ginger, to taste
- 2 garlic cloves
- 1 oz vegetable oil
- 11 oz rice
-
1
chicken stock cube
of 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought -
2
pandan leaves (see Tip)
of ½ tsp lemongrass paste - 1 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz potatoes, cubed
- 2 oz tomatoes, cut in wedges
- 4 oz carrots, cubed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2663 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1488 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30min
Sweet And Sour Prawns
25min
Steamed Whole Fish
45min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Chicken Porridge
1h 10min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Tom Yum Goong
30min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min