Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 oz chicken leg quarters, skin on, bone in (approx. 2 legs), deboned
- 2 tsp light soy sauce
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 large eggs
- 55 oz water, divided
- 2 tsp salt, divided
- 2 oz fresh ginger, to taste
- 2 garlic cloves
- 1 oz vegetable oil
- 11 oz rice
-
1
chicken stock cube
of 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought -
2
pandan leaves (see Tip)
of ½ tsp lemongrass paste - 1 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz potatoes, cubed
- 2 oz tomatoes, cut in wedges
- 4 oz carrots, cubed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2663 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1488 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nasi Lemak
45 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Stir Fried Whole Fish
20 Min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Kek Pisang Lembab (Moist Banana Cake)
1sa
Basque Burnt Cheesecake
3h 10 min