Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 - 650 g whole chicken legs (approx. 2 whole legs), cut in pieces (4 cm)
- 50 g light soy sauce
- 50 g oyster sauce
- 30 g dark soy sauce
- 1 tsp white pepper powder
- 1 tsp sesame oil
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger
- 20 g salted fish, toasted (see tips), cut in small pieces
- 20 g cooking oil
- 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, cut in slices
- 100 g Chinese sausages (approx.. 2 sausages), casing removed, cut in thin slices
- 450 g water
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- ½ tsp sugar
- 350 g parboiled rice, Basmati or Bario, rinsed
- 1 - 2 sprigs spring onions, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2272 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1262 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30 menit
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1j
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5 min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Braised Yee Mee
30 menit
Homemade Fish Ball Soup
2h
Chicken Porridge With Century Egg
30 menit
Shallot Oil
25 menit
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min
Chicken Porridge
1j 10 menit