Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g black glutinous rice, soaked overnight
- 5 pandan leaves, washed and tied into knots
- 250 g brown sugar
- 1600 g water
- 200 g coconut milk
- 1 ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 695 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 360 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50 Min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Chicken Porridge
1 godz. 10 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min