Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g soy sauce
- 770 g water
- 20 g sugar
- 4 sprigs coriander roots
- 1 pomfret fish (approx 600 g), descaled and gutted, scored
- 2 sprigs spring onions, tied into knots, plus extra thinly sliced for garnishing
- 3 cm fresh ginger slices
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optioneel)
- 2 sprigs coriander leaves, to garnish
- 2 tbsp shallot oil, to garnish
- 1 fresh red chilli, deseeded, thinly sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1207 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 735 mg
Alternatieve recepten
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Ginger sesame oil chicken
25min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Hand Ripped Cabbage
20min
Braised Rice Wine Fish
20min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Stir Fried Whole Fish
20min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min