Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove, unpeeled
- 10 g cooking oil
- 300 g French beans, cut diagonally
- 50 g carrots, cut in thin slices
- 15 g light soy sauce, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1204 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 19 g
- Natrium
- 157 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 Min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Hand Ripped Cabbage
20min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Cantonese Steamed Fish
40min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min