Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g cooking oil
- 15 g fresh ginger, cut in slices
- 5 black peppercorns
- 3 sprigs spring onions, cut in 4 cm length
- 600 g fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 50 g glutinous rice wine (huangjiu)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1912 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 245 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Hand Ripped Cabbage
20min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Stir Fried Whole Fish
20min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Lemon Chicken
25min