![Braised Rice Wine Fish Braised Rice Wine Fish](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/22dd03bd2b6b1c517b2486559e315dec/Derivates/030d67af208b69c742dc20f20636935ed64ab69c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g cooking oil
- 15 g fresh ginger, cut in slices
- 5 black peppercorns
- 3 sprigs spring onions, cut in 4 cm length
- 600 g fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 50 g glutinous rice wine (huangjiu)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1912 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 245 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Stir Fried Whole Fish
20 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Collagen Soup Broth
8h 25min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Hand Ripped Cabbage
20 Min