![Tomato-egg soup Tomato-egg soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c439277d-0045-4c9d-8b09-2011f8ac6387/Derivates/8df4dceb-a17b-4b29-9889-030c33da3c9c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g vegetable oil
- 250 g tomatoes, cut into chunks
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 2 eggs, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 397 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Mapo tofu
15 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min
Yam Rice
45 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3h