Apparaten en Accessoires
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 40min
6 portions
Ingrediënten
-
pearl barley chinese40 g
-
lotus seed, dried35 g
-
water1000 g
-
1000 g whole chicken legwhole chicken1000 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
Chinese red dates1
-
dang gui slices (optioneel)3 g
-
rice wine (optioneel)50 g
-
chinese yam200 g
-
salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
515.1 mg
Eiwitten
33.5 g
Calorieën
1950.9 kJ /
466.3 kcal
Vetten
25.7 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
7.2 g
Koolhydraten
17.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Tomato Short Ribs Stew
Geen beoordelingen
Mini Burgers
2u. 40min
Collagen Soup Broth
8u. 25min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1u. 30min
Acai Nice Cream
10min
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50min
Black Bean Pig's Tail Soup
2u. 20min
Three Egg French Omelet
30min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1u.
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1u. 20min
Nasi Lemak Basmati
30min