Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 garlic cloves
- 50 g shallots
- 10 dried chillies, soaked and cut in pieces
- 10 g fresh ginger
- 2 stalks fresh lemongrass, white part only, cut in slices
- 30 g fish curry powder
- 60 g cooking oil
- 20 g light soy sauce
- 1 stalk torch ginger flower (bunga kantan), bud only, cut in thin slices
- 500 g water
- 10 g homemade chicken stock powder
- 500 - 600 g fish tail (1 fish tail), scored
- 1 tsp salt
- 1 tsp lemon juice
- 8 ladies' fingers
- 4 tomatoes, cut in wedges
- 100 g onions, cut in slices (0.5 cm)
- 1 sprig fresh curry leaves, leaves only
- 150 - 200 g coconut milk
- 1 tsp sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1661 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Nasi Lemak
45min
Sambal Belacan
10min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Char Kway Teow
15min
Sambal Petai Prawns
20min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nyonya Steamed Fish
45min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Chicken Rendang
45min