Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp fresh coriander, leaves only
- 10 garlic cloves
- 5 bird's eye chillies (chilli padi), adjust to taste
- 2 fresh red chillies, deseeded
- 1 tbsp sugar
- 50 g lime juice (approx 4 limes)
- 3 tbsp fish sauce
- 600 g water
- 1 tsp homemade chicken stock powder
- 4 stalks fresh lemongrass
- 600 g barramundi fish (siakap) (1 whole fish), gutted and descaled, scored (see tips)
- 1 fresh green lime, cut in thin slices, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 502 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 1.1 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Chilli Stuffed Fish
1 Std.
Masala Squid
25min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Chicken Porridge
1h 10min
Nasi Lemak
45 Min
Chicken Rendang
45 Min
Tom Yum Goong
30 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min