Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp fresh coriander, leaves only
- 10 garlic cloves
- 5 bird's eye chillies (chilli padi), adjust to taste
- 2 fresh red chillies, deseeded
- 1 tbsp sugar
- 50 g lime juice (approx 4 limes)
- 3 tbsp fish sauce
- 600 g water
- 1 tsp homemade chicken stock powder
- 4 stalks fresh lemongrass
- 600 g barramundi fish (siakap) (1 whole fish), gutted and descaled, scored (see tips)
- 1 fresh green lime, cut in thin slices, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 502 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 1.1 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tom Yum Goong
30 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Masala Squid
25 Min
Nasi Lemak
45 Min
Char Kway Teow
15 Min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Chicken Rendang
45 Min