Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp fresh coriander, leaves only
- 10 garlic cloves
- 5 bird's eye chillies (chilli padi), adjust to taste
- 2 fresh red chillies, deseeded
- 1 tbsp sugar
- 50 g lime juice (approx 4 limes)
- 3 tbsp fish sauce
- 600 g water
- 1 tsp homemade chicken stock powder
- 4 stalks fresh lemongrass
- 600 g barramundi fish (siakap) (1 whole fish), gutted and descaled, scored (see tips)
- 1 fresh green lime, cut in thin slices, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 502 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 1.1 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masala Squid
25 Min
Nasi Lemak
45 Min
Chicken Rendang
45 Min
Tom Yum Goong
30 Min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Crispy Ikan Bilis
40min