Apparaten en Accessoires
Kimchi Tofu Soup
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves unpeeled2
-
cooking oil20 g
-
yellow onion sliced100 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable) sliced (3 cm)200 g
-
chicken stock300 g
-
water300 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
silken tofu cut in cubes (2 cm)400 g
-
coriander leaves1 sprigs
-
fresh green chilli sliced, to garnish1
-
fresh red chilli sliced, to garnish1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1405.2 mg
Eiwitten
13.5 g
Calorieën
868.1 kJ /
207.5 kcal
Vetten
11.2 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
16.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sambal Brinjal
40min
Hainanese Chicken Rice
4u. 5min
Mango Pomelo Sago
1u. 30min
Singapore Chilli Crab
50min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Stir Fried Potato Shreds
20min
Date and Oat Drink
20min
Sambal Kangkung
10min
Sambal Tumis
1u. 10min
Ayam Masak Kicap
40min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min