Apparaten en Accessoires
Kam Heong Chicken
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 20min
4 portions
Ingrediënten
-
chicken cut into 4 cm pieces500 g
-
light soy sauce2 tsp
-
oyster sauce2 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
cooking oil plus extra 1 tbsp50 g
-
shallots100 g
-
garlic cloves3
-
dried shrimp soaked to soften10 g
-
curry leaves10 g
-
fresh lemongrass white part only1
-
bird's eye chilli (chilli padi)5
-
curry powder1 ½ tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
dark soy sauce½ tsp
-
sugar2 tsp
-
water60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
629.6 mg
Eiwitten
28 g
Calorieën
2060.6 kJ /
492.5 kcal
Vetten
35.9 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
17.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sambal Brinjal
40 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Creamy Butter Milk Crabs
40 Min
Char Kway Teow
25 Min
Ayam Paprik
30 Min
One Pot Chicken Rice
50 Min
Cereal Prawns
30 Min
Sambal Kangkung
10 Min
Ayam Masak Kicap
40 Min
Buttermilk Chicken
1 Std. 10 Min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 Min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 Min