Apparaten en Accessoires
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
6 pieces
Ingrediënten
-
caster sugar60 g
-
eggs (2 large eggs)120 g
-
fresh milk50 g
-
vegetable oil (sunflower, corn, soybean or canola)25 g
-
cake flour120 g
-
baking powder2 tsp
-
water500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
34 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
774 kJ /
185 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
27 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Heritage Cupcakes
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Buddha's Delight
55min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1u. 5min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Pandan chiffon cake
5u. 15min
Dou sha (red bean paste)
49u. 10min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3u.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1u. 45min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min