Apparaten en Accessoires
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
6 pieces
Ingrediënten
-
caster sugar60 g
-
eggs (2 large eggs)120 g
-
fresh milk50 g
-
vegetable oil (sunflower, corn, soybean or canola)25 g
-
cake flour120 g
-
baking powder2 tsp
-
water500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
34 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
774 kJ /
185 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
27 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Heritage Cupcakes
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Sesame Crème
10min
Long Bean Rice
1u. 10min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Yam Rice
45min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1u. 40min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Chai Buey
1u. 45min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Rice Wine Chicken
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1u. 5min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min