Apparaten en Accessoires
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 15min
15 pieces
Ingrediënten
-
self-raising flour150 g
-
baking soda¾ tsp
-
caster sugar200 g
-
water1600 g
-
coconut milk warm (see tips)150 g
-
pandan leaves tied into knots3
-
salt⅛ tsp
-
eggs A-sized (65 g each)3
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
224 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
515 kJ /
123 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
21 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1u.
Sesame Crème
10min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1u. 5min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1u. 5min
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30min
Pandan chiffon cake
5u. 15min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Luo bo gao (radish cakes)
25u. 20min
Homemade Pandan Kaya
55min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Authentic Meat Floss
1u. 40min