Apparaten en Accessoires
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 15min
15 pieces
Ingrediënten
-
self-raising flour150 g
-
baking soda¾ tsp
-
caster sugar200 g
-
water1600 g
-
coconut milk warm (see tips)150 g
-
pandan leaves tied into knots3
-
salt⅛ tsp
-
eggs A-sized (65 g each)3
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
224 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
515 kJ /
123 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
21 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1u.
Chicken porridge with century egg
30min
Hakka Yam Abacus
20min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3u.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Luo bo gao (radish cakes)
25u. 20min
Homemade Pandan Kaya
55min
Yam Rice
45min
Salted Chicken
5u. 10min
Soy milk and Mantou buns
6u.
Authentic Meat Floss
1u. 40min