Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g winter melon, peeled, cut into pieces (3 cm)
- 800 g water
- 30 g chicken stock powder, homemade
- 2 - 4 tsp cornflour (starch)
- 2 tbsp water
- 150 g scallops, fresh, cut into cubes (1 cm)
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinch ground white pepper
- 150 g raw prawns, peeled, cut into cubes (1 cm)
- 2 egg whites, beaten
- 10 g celery stalks, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 481 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Hot and sour soup
20 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4hod. 10min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Lemon Chicken
25min