Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g winter melon, peeled, cut into pieces (3 cm)
- 800 g water
- 30 g chicken stock powder, homemade
- 2 - 4 tsp cornflour (starch)
- 2 tbsp water
- 150 g scallops, fresh, cut into cubes (1 cm)
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinch ground white pepper
- 150 g raw prawns, peeled, cut into cubes (1 cm)
- 2 egg whites, beaten
- 10 g celery stalks, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 481 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Seafood Porridge
45min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chrysanthemum Tofu Soup
2h 10 min
Stir-fried vegetables
10 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Chicken porridge with century egg
30min
Tomato-egg soup
20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 menit
Chicken Porridge With Century Egg
30min