![Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1423727ace163344abddd2ad1fdd0811/Derivates/d4a44b25057f6b8976d115f5b2c182e2e7c184e8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g red dates, seedless
- 10 g wolfberries (goji)
- 100 g fresh lotus seeds, deveined, halved
- 2 honey dates
- 1700 g water
- 80 - 100 g lump sugar, adjust to taste
- 50 g fresh lily bulbs, peeled into petals
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 607 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 22 mg
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Coconut and Osmanthus Jelly
3 godz. 20 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min
Homemade Soy Milk
35 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Homemade Pandan Kaya
55min
Tomato-egg soup
20 Min