Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g dried fish maw, soaked overnight to soften, rinsed, cut into pieces (3 cm)
- 20 g yu zhu (Solomon's seal rhizome)
- 20 g sand ginseng (sha shen)
- 20 g dried lily bulb slices
- 20 g sea coconut, cut in slices
- 30 g dried snow fungus, soaked to soften, cut in small pieces
- 10 pieces Chinese red dates, pitted
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 282.5 kJ / 67.5 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Chicken Porridge With Century Egg
30 λεπτ.
Chicken porridge with century egg
30 λεπτ.
Teochew Seafood Porridge
45min
Long Bean Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 λεπτ.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 Std. 10 Min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Soy milk
24h 30min