
Apparaten en Accessoires
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
Voorbereiding 10min
Totaal 25u. 10min
4 portions
Ingrediënten
-
dried fish maw soaked overnight to soften, rinsed, cut into pieces (3 cm)30 g
-
yu zhu (Solomon's seal rhizome)20 g
-
sand ginseng (sha shen)20 g
-
dried lily bulb slices20 g
-
sea coconut cut in slices20 g
-
dried snow fungus soaked to soften, cut in small pieces30 g
-
Chinese red dates pitted10 pieces
-
water1000 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
67.5 kcal /
282.5 kJ
Eiwitten
7.2 g
Vetten
0.4 g
Koolhydraten
7.6 g
Vezels
2.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Chinese New Year Festive Flavours
12 recepten
Internationaal
Internationaal