Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g silken tofu (approx. 1 block), cut in slices (1 cm)
- 1 garoupa (grouper) fish (800-1000 g), gutted, butterflied (see tips)
- 2 tbsp pickled chillies, cut in thin slices
- 1 tbsp fermented black beans, rinsed
- 500 g water
- 2 ½ tbsp light soy sauce
- 1 tsp sugar
- ½ tsp chicken stock powder
- 2 tbsp water
- 2 tbsp cooking oil
- 2 - 3 sprigs spring onions, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 877 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 369 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Teochew Seafood Porridge
45min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Rice Wine Chicken
30min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Chicken porridge with century egg
30min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min