Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 whole kampung chicken (800 g)
- 10 g salt
- 1100 g water
- 60 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours and drained
- 2 Chinese red dates, pitted
- 1 fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)
- 6 garlic cloves
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp black pepper powder
- 1 tsp dark sesame oil (roasted)
- 50 g Korean ginseng wine (optioneel)
- 5 sprigs spring onions, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4523 kJ / 1081 kcal
- Eiwitten
- 105 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 50 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Homemade Fish Ball Soup
2h
Shallot Oil
25min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Homemade Soy Milk
35 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Soy Sauce Chicken
45 Min
Yam Rice
45 Min