Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 whole kampung chicken (800 g)
- 10 g salt
- 1100 g water
- 60 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours and drained
- 2 Chinese red dates, pitted
- 1 fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)
- 6 garlic cloves
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp black pepper powder
- 1 tsp dark sesame oil (roasted)
- 50 g Korean ginseng wine (optioneel)
- 5 sprigs spring onions, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4523 kJ / 1081 kcal
- Eiwitten
- 105 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 50 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40p
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Taiwanese three cup chicken
20min
Sweet and sour pork ribs
40p
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1óra 30p