Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g pork spare ribs, cut in pieces (4 cm), patted dry with kitchen towels
- 10 g light soy sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- ½ tsp salt
- 10 g cooking oil
- 150 g Morris pineapple, flesh only, cut in cubes (2 cm)
- 70 g tomato ketchup
- 10 g sugar
- 10 g plum sauce, homemade or store-bought
- 10 g oyster sauce
- 3 - 4 fresh strawberries, stems removed, cut in halves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 712 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Braised pork belly
55 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min