Apparaten en Accessoires
Braised Dongpo Pork
Voorbereiding 20min
Totaal 2u.
8 portions
Ingrediënten
-
water1800 g
-
pork belly, with skin 5 centimeters thick600 gram
-
fresh ginger15 g
-
spring onion30 g
-
fresh red chillies1
-
soy sauce180 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)180 g
-
rock sugar80 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
1407.8 mg
Eiwitten
9.3 g
Calorieën
1962.1 kJ /
469 kcal
Vetten
39.9 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
14.5 g
Koolhydraten
10.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Pandan Sponge Cake
1u.
KL Hokkien Noodles
35min
Seafood Congee
50min
Singapore Chilli Crab
50min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Turmeric chicken bone broth
6u. 10min
Homemade Soy Milk
30min
Prawn Chive Dumplings
1u. 30min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1u. 20min
Chicken Nuggets
45min
Cereal Prawns
30min