Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g lean beef, sinew free, cut in cubes (2 cm), partially frozen
- 135 g cold water
- 10 g spring onion, chopped
- 10 g fresh ginger
- 3 - 4 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, cut in halves
- 10 g light soy sauce
- 10 g sugar
- 35 g cornflour (starch)
- 2 tsp salt
- 1 tbsp fish sauce (optioneel)
- 1500 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 123 kJ / 29 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 187 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Stir Fried Whole Fish
20min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Pork Balls
20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Yam Rice
45min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Salted Fish Pork Belly
30min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min