Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g water
- 30 g chicken stock powder, homemade or store-bought
- 300 g chicken fillets, cut in thin strips
- 20 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
- 30 g dried scallops, soaked to soften, smashed to shred
- 4 dried shiitake mushrooms, rinsed, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
-
4
tbsp cornflour (starch)
of 4 tbsp water chestnut flour - 80 g glass noodles, soaked to soften, cut in 3 cm strips
- 20 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 2 pinches white pepper powder
- 2 eggs, lightly beaten
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optioneel)
- 1 - 2 tsp toasted sesame oil
- 1 - 2 tbsp black vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 539 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 127 mg
Alternatieve recepten
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Chicken porridge with century egg
30min
Salted Fish Pork Belly
30min
Sesame Crème
10min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3u. 15min
Teochew Seafood Porridge
45min
Salted Chicken
5h 10min
Chai Buey
1h 45min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Lemon Chicken
25min