Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g water
- 30 g chicken stock powder, homemade or store-bought
- 300 g chicken fillets, cut in thin strips
- 20 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
- 30 g dried scallops, soaked to soften, smashed to shred
- 4 dried shiitake mushrooms, rinsed, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
-
4
tbsp cornflour (starch)
of 4 tbsp water chestnut flour - 80 g glass noodles, soaked to soften, cut in 3 cm strips
- 20 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 2 pinches white pepper powder
- 2 eggs, lightly beaten
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optioneel)
- 1 - 2 tsp toasted sesame oil
- 1 - 2 tbsp black vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 539 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 127 mg
Alternatieve recepten
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Rice Wine Chicken
30 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Salted Chicken
5h 10min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Sesame Crème
10 min
Lemon Chicken
25min
Chicken porridge with century egg
30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Shallot Oil
25min