![Pork Belly In Shrimp Paste Pork Belly In Shrimp Paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5958e122-c985-4a41-ad88-464fa978a7bf/Derivates/1239afb0-1172-4e6e-bf69-bc31dda6138e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g cooking oil
- 300 g pork belly, with skin, patted dry with kitchen towels, cut in pieces (2 cm x 1 cm)
- 5 garlic cloves
- 40 g fresh ginger, julienned
- 20 g shredded dried cuttlefish, approx. 5 cm long
- 1 bird's eye chilli (chilli padi), sliced (optioneel)
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g shrimp paste (har cheong)
- 350 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2835 kJ / 678 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 107 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yam Rice
45 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min