Pork Belly In Shrimp Paste
TM6

Pork Belly In Shrimp Paste

4.1 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g cooking oil
  • 300 g pork belly, with skin, patted dry with kitchen towels, cut in pieces (2 cm x 1 cm)
  • 5 garlic cloves
  • 40 g fresh ginger, julienned
  • 20 g shredded dried cuttlefish, approx. 5 cm long
  • 1 bird's eye chilli (chilli padi), sliced (optioneel)
  • 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 30 g shrimp paste (har cheong)
  • 350 g water

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2835 kJ / 678 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
10 g
Vetten
64 g
Verzadigd vet
21 g
Vezels
1 g
Natrium
107 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten