Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g cooking oil
- 300 g pork belly, with skin, patted dry with kitchen towels, cut in pieces (2 cm x 1 cm)
- 5 garlic cloves
- 40 g fresh ginger, julienned
- 20 g shredded dried cuttlefish, approx. 5 cm long
- 1 bird's eye chilli (chilli padi), sliced (optioneel)
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g shrimp paste (har cheong)
- 350 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2835 kJ / 678 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 107 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Chillies With Pork Belly
25min
Salted Fish Pork Belly
30min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Olive Vegetable Rice
1 Std. 5 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Yam Rice
45 Min