Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 6 dried pig tendons, soaked overnight
- 2200 g water
- 30 g fresh ginger, smashed
- 2 stalks spring onions, cut in halves
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g cooking oil
- 60 g shallots
- 4 garlic cloves, with skin, smashed
- 1 star anise
- 2 cloves
- 400 g soft bone pork ribs, cut in pieces (3 cm)
- 30 g light soy sauce
-
30
g dark soy sauce
of 30 g date caramel - 10 g lump sugar
- 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, cut into halves
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 837 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1180 mg
Alternatieve recepten
Salted Fish Pork Belly
30 min
Rice Wine Chicken
30 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Vinegar Pork Knuckle
3h 15 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Yam Rice
45 min