Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2250 g water
- 1 waxed duck thigh, rinsed
- 350 g waxed pork belly
- 40 g premium soy sauce
- 40 g first draw soy sauce
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
-
1
tsp lump sugar (optioneel)
of 1 tsp raw sugar (optioneel) - 300 g basmati rice, rinsed
- 100 g Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched
- 100 g Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)
- 150 g French beans, cut in 6 cm length
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2044 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 Std.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Rice Wine Chicken
30min
Yam Rice
45 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1ωρ. 10 λεπτ.
Salted Fish Pork Belly
30min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25sa 20 dk