Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2250 g water
- 1 waxed duck thigh, rinsed
- 350 g waxed pork belly
- 40 g premium soy sauce
- 40 g first draw soy sauce
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
-
1
tsp lump sugar (optioneel)
of 1 tsp raw sugar (optioneel) - 300 g basmati rice, rinsed
- 100 g Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched
- 100 g Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)
- 150 g French beans, cut in 6 cm length
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2044 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Rice Wine Chicken
30min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Mapo tofu
15min