Apparaten en Accessoires
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
3 portions
Ingrediënten
-
medium-sized prawns shells removed100 g
-
cornflour (starch)10 g
-
salt1 ½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
cooking oil20 g
-
fresh Chinese yam cut in thin slices50 g
-
red capsicum cut in slices20 g
-
lotus roots cut in slices20 g
-
snow peas20 g
-
fresh black fungus10 g
-
ginkgo inner stems removed10 g
-
sugar½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.8 g
Calorieën
548 kJ /
131 kcal
Vetten
7.1 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
11.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese New Year Festive Flavours
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Yasai Yaki
25 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Summer seafood soup
45 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Mapo tofu
15 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.