Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g yam beans (sengkuang), peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
- 100 g carrots, peeled
- 100 g cabbage, cut in wedges that fit into wide feeder tube
- 20 g garlic cloves
- 30 g shallots
- 20 g vegetable oil
- 30 g Chinese dried mushrooms, soaked until soft and shredded
- 20 g shredded dried cuttlefish, rinsed
- 100 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (3-5 mm)
- 20 g oyster sauce, adjust to taste
- 40 - 50 g light soy sauce, adjust to taste
-
1
tsp homemade chicken stock paste (see tips)
of mushroom seasoning powder - 1 pinch white pepper powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Ginger Pork
25min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Pork Balls
20 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Ginger Tea Paste
35 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.