![Sous-Vide Herbal Chicken Sous-Vide Herbal Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6a5d67c6-f52e-4dd1-84a1-0253be34ed90/Derivates/2d6fcb59-7dca-4811-b6f5-f03f56920a32.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g whole chicken legs, deboned (approx. 2 whole chicken legs)
- 10 g salt
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g wolfberries (goji), soaked to soften
- 10 g honey
- 4 fresh ginger slices
- 8 Chinese red dates, pitted
- 4 Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1200 g water, plus extra to submerge bag
- 10 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1686 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Yam Rice
45 Min
Salted Fish Pork Belly
30min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Salted Chicken
5h 10min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Sesame Crème
10min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Braised pork belly
55 dk