Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g whole chicken legs, deboned (approx. 2 whole chicken legs)
- 10 g salt
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g wolfberries (goji), soaked to soften
- 10 g honey
- 4 fresh ginger slices
- 8 Chinese red dates, pitted
- 4 Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1200 g water, plus extra to submerge bag
- 10 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1686 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chai Buey
1h 45min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Salted Fish Pork Belly
30min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Long Bean Rice
1 Std. 10 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Rice Wine Chicken
30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min