Apparaten en Accessoires
Sous-Vide Herbal Chicken
Voorbereiding 10min
Totaal 4u. 15min
2 portions
Ingrediënten
-
whole chicken legs deboned (approx. 2 whole chicken legs)500 g
-
salt10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften10 g
-
honey10 g
-
fresh ginger slices4
-
Chinese red dates pitted8
-
Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water plus extra to submerge bag1200 g
-
lemon juice10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
49 g
Calorieën
1686 kJ /
403 kcal
Vetten
11 g
Koolhydraten
27 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Chicken Dinners
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 h
Salted Fish Pork Belly
30 min
Yam Rice
45 min
Vinegar Pork Knuckle
3 h 15 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 h 20 min
Chai Buey
1 h 45 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Rice Wine Chicken
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 h 50 min
White Radish Pork Rib Soup
3 h