Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g chicken thigh fillets (approx. 4 pieces), with skin, cut in pieces (4 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 2 tbsp toasted sesame oil
- 4 tbsp red glutinous rice wine
- 20 g old ginger, cut in slices
- 100 g red glutinous rice wine dregs (ang chow)
- 10 g light soy sauce
- 10 g molasses sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2220 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 767 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Chicken porridge with century egg
30 menit
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5 min
Nyonya Fish Maw Soup
1j 10 menit
Green tea ice cream (TM6 only)
24 Std. 30 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 menit
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min