Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g pork belly, with skin, cut in thin slices (0.3 cm)
- 10 g light soy sauce
- 10 g oyster sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- 1 pinch white pepper powder
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp sesame oil
- 1 tsp Chinese rose essence wine (mei gu lu)
- 1 tsp cornflour (starch)
- ¼ tsp five-spice powder
-
1
tbsp ginger juice (see tips)
of ¼ tsp baking soda - 1 dried lotus leaf, soaked in hot water to soften (see tips)
- 10 g fresh ginger, shredded
- 20 - 24 fresh lychee, peeled, pitted
- 700 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1669.4 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 37.7 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tomato-egg soup
20 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min