![Chilli Vinegar Pork Trotter Stew Chilli Vinegar Pork Trotter Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F2087AD-22B1-4065-99D8-CE67BAF29F5E/Derivates/8bfdcf20-671e-4a3f-acf1-0430f288562e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g pork trotter, with skin and bone, cut in pieces (5-6 cm)
- 140 g garlic cloves
- 140 g shallots
- 160 g white rice vinegar
- 120 g sugar, adjust to taste
- 10 dried chillies, rinsed, soaked and deseeded
- 6 bird's eye chillies (chilli padi)
- 1 tbsp light soy sauce
- 2 tbsp dark soy sauce
- 3 tbsp oyster sauce
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1995.8 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised pork belly
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Mapo tofu
15 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2hod. 5min
Hakka Yam Abacus
20 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Rice Wine Chicken
30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min