Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g pork trotter, with skin and bone, cut in pieces (5-6 cm)
- 140 g garlic cloves
- 140 g shallots
- 160 g white rice vinegar
- 120 g sugar, adjust to taste
- 10 dried chillies, rinsed, soaked and deseeded
- 6 bird's eye chillies (chilli padi)
- 1 tbsp light soy sauce
- 2 tbsp dark soy sauce
- 3 tbsp oyster sauce
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1995.8 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised pork belly
55min
Salted Fish Pork Belly
30min
Rice Wine Chicken
30min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Spring onion pork ribs
1h
Lemon Chicken
25min