Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Chinese brown slab sugar
- 10 g vegetable oil
- 600 g pork spare ribs, cut into 10 cm pieces (approx. 12 pcs)
- 25 g light soy sauce
- 25 g dark soy sauce
- 40 g water
- 1000 g spring onions, cut into pieces (5 cm)
- spring onion, cut in thin strips, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2305 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Sweet and sour pork ribs
40min
Rice Wine Chicken
30 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Braised pork belly
55 min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min