![Taiwanese Traditional Meat Floss Taiwanese Traditional Meat Floss](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FD2B015E-8301-467E-9352-05E03AE27ED7/Derivates/610a00a7-84b6-41fc-b41b-75f9b30ca157.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 11 oz pork tenderloin, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 tsp vegetable oil
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz sugar
- ½ oz rice wine
- 5 ½ oz water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1386.6 kJ / 331.4 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 1252.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 Std. 50 Min
Taiwanese traditional Pork floss
1 Std. 40 Min
Mala Bakkwa
4 Std. 35 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Fresh Prawn Paste
1 godz. 20 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 godz. 5 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min