Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 11 oz pork tenderloin, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 tsp vegetable oil
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz sugar
- ½ oz rice wine
- 5 ½ oz water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1386.6 kJ / 331.4 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 1252.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 godz. 50 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1hod. 5min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Black sesame cream soup
15 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Sweet and sour pork ribs
40min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min