Apparaten en Accessoires
Taiwanese Traditional Meat Floss
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 40min
180 g
Ingrediënten
-
pork tenderloin cut in pieces (approx. 3 cm)300 g
-
vegetable oil10 g
-
soy sauce40 g
-
caster sugar40 g
-
rice wine20 g
-
water150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 180 g
Natrium
2360 mg
Eiwitten
65.4 g
Calorieën
2713.3 kJ /
648.5 kcal
Vetten
20.7 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
5.1 g
Koolhydraten
43 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Then. Now. Always.
50 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1u. 40min
Taiwanese traditional Pork floss
1u. 40min
Mala Bakkwa
4u. 35min
Shallot Oil
25min
Pork Trotter Jelly
8u.
Salted Fish Pork Belly
30min
Luo bo gao (radish cakes)
25u. 20min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min