Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork tenderloin, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g caster sugar
- 20 g rice wine
- 150 g water
- Voeding
- per 180 g
- Calorieën
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Eiwitten
- 65.4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 20.7 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 2360 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Steamed Buns (Mantao)
1sa
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35 min
Buddha's Delight
55 dk
Authentic Meat Floss
1h 40min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30 min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min