Apparaten en Accessoires
Taiwanese Traditional Meat Floss
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 40min
180 g
Ingrediënten
-
pork tenderloin cut in pieces (approx. 3 cm)300 g
-
vegetable oil10 g
-
soy sauce40 g
-
caster sugar40 g
-
rice wine20 g
-
water150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 180 g
Natrium
2360 mg
Eiwitten
65.4 g
Calorieën
2713.3 kJ /
648.5 kcal
Vetten
20.7 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
5.1 g
Koolhydraten
43 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Then. Now. Always.
50 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sesame Crème
10 Min
Taiwanese traditional Pork floss
1 Std. 40 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Yam Rice
45 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Braised pork belly
55 Min