Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork tenderloin, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g caster sugar
- 20 g rice wine
- 150 g water
- Voeding
- per 180 g
- Calorieën
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Eiwitten
- 65.4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 20.7 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 2360 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salted Fish Pork Belly
30min
Sesame Crème
10 min
Douhua (soybean curd)
10h 25 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Fresh Prawn Paste
1h 20 min
Homemade Soy Milk
35 Min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min