Salted Vegetables Duck Soup
TM6

Salted Vegetables Duck Soup

4.6 (9 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
  • 6 slices fresh ginger
  • 50 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
  • 300 g tomatoes, cut in wedges
  • 3 sour plums in brine, drained, pits removed
  • 800 g water
  • ½ tsp salt, adjust to taste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
954 kJ / 228 kcal
Eiwitten
18 g
Koolhydraten
4 g
Vetten
15 g
Verzadigd vet
5 g
Vezels
1 g
Natrium
86 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten