![Salted Vegetables Duck Soup Salted Vegetables Duck Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/da5e325e-13d1-4c50-bd32-9f9c79a12616/Derivates/99557c96-7ace-4624-83c5-e967e0c00c33.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
- 6 slices fresh ginger
- 50 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
- 300 g tomatoes, cut in wedges
- 3 sour plums in brine, drained, pits removed
- 800 g water
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 954 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 86 mg
Alternatieve recepten
Braised pork belly
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Rice Wine Chicken
30 Min