Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
- 6 slices fresh ginger
- 50 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
- 300 g tomatoes, cut in wedges
- 3 sour plums in brine, drained, pits removed
- 800 g water
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 954 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 86 mg
Alternatieve recepten
White Radish Pork Rib Soup
3h
Hakka Yam Abacus
20p
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25p
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Rice Wine Chicken
30p
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20p
Spring onion pork ribs
1 Std.
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min