Apparaten en Accessoires
Salted Vegetables Duck Soup
Voorbereiding 5min
Totaal 2u. 5min
5 portions
Ingrediënten
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)800 g
-
fresh ginger6 slices
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)50 g
-
tomatoes cut in wedges300 g
-
sour plums in brine drained, pits removed3
-
water800 g
-
salt adjust to taste½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
86 mg
Eiwitten
18 g
Calorieën
954 kJ /
228 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 Min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Mapo tofu
15 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Braised pork belly
55 Min