Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g cooking oil
- 4 garlic cloves
- 250 g pork belly, skinless, cut in slices
- 12 g fermented soybean paste
- 6 fresh green chillies, deseeded, cut in slices
- 1 tsp sugar
- 1 tsp light soy sauce
- 2 dried chillies, soaked to soften, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2424 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 54 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 130 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Yam Rice
45min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Salted Fish Pork Belly
30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min