Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 10 g fresh ginger root, thinly sliced
- 10 g fresh chillies, deseeded and cut into pieces
- 10 g sesame oil, toasted
- 800 g chicken legs, skin on, bone in, cut into pieces (3-4 cm)
- 20 g rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 15 g dark soy sauce
- 15 g rock sugar
- 30 g light soy sauce
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1382 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Braised pork belly
55 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Mapo tofu
15min
Braised Yee Mee
30 Min