Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 10 g fresh ginger root, thinly sliced
- 10 g fresh chillies, deseeded and cut into pieces
- 10 g sesame oil, toasted
- 800 g chicken legs, skin on, bone in, cut into pieces (3-4 cm)
- 20 g rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 15 g dark soy sauce
- 15 g rock sugar
- 30 g light soy sauce
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1382 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40p
Braised pork belly
55min
Salted Fish Pork Belly
30p
Ginger sesame oil chicken
25p
Rice Wine Chicken
30p
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Lemon Chicken
25p
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30p
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30p
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
San bei ji (three cup chicken)
35p