Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g minced meat (pork or chicken)
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 tsp white pepper powder
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 3 garlic cloves
- 2 tsp cooking oil
- 600 g firm tofu (momen tofu), cut in pieces (approx 1.5 cm)
- 2 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp chilli bean paste (eg: Sichuan chilli bean paste)
- ¼ tsp salt
- 1 tsp sesame oil, dark roasted
- 2 sprigs spring onions, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 612 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 654 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mapo tofu
15 dk
White Radish Pork Rib Soup
3h
Tomato-egg soup
20p
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40p
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Olive Vegetable Rice
1h 5 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35p
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5 min
Green Papaya Fish Soup
2h 15 phút
Teochew Seafood Porridge
45p
Cantonese Steamed Fish
40p