Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g minced meat (pork or chicken)
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 tsp white pepper powder
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 3 garlic cloves
- 2 tsp cooking oil
- 600 g firm tofu (momen tofu), cut in pieces (approx 1.5 cm)
- 2 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp chilli bean paste (eg: Sichuan chilli bean paste)
- ¼ tsp salt
- 1 tsp sesame oil, dark roasted
- 2 sprigs spring onions, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 612 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 654 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato-egg soup
20 Min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Cantonese Steamed Fish
40 dk
Homemade Soy Milk
35 dk
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Mapo tofu
15 Min