Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g minced meat (pork or chicken)
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 tsp white pepper powder
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 3 garlic cloves
- 2 tsp cooking oil
- 600 g firm tofu (momen tofu), cut in pieces (approx 1.5 cm)
- 2 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp chilli bean paste (eg: Sichuan chilli bean paste)
- ¼ tsp salt
- 1 tsp sesame oil, dark roasted
- 2 sprigs spring onions, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 612 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 654 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yam Rice
45min
Yu Sang
1h
Yasai Yaki
25min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min
Mapo tofu
15min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Hand Ripped Cabbage
20 Min