Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 fresh water chestnuts, peeled
- 350 g prawn flesh
- 350 g minced pork
- 1 egg
- 10 g plain flour
- 15 g light soy sauce
- 2 sprigs spring onions, chopped
- 1 pinch white pepper powder
- 1 pinch five-spice powder
- 1 tsp toasted sesame oil
- 10 bean curd skins
- 800 g water
- cooking oil, to deep fry
- Voeding
- per 1 roll
- Calorieën
- 590 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 372 mg
Alternatieve recepten
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Nyonya Fish Maw Soup
1j 10 menit
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 menit
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Yam Rice
45 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 menit