![Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls) Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9ed431e0788e301773fa1fa58efdf131/Derivates/efbeb29720f28447c37354616746079a52d11d51.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 fresh water chestnuts, peeled
- 350 g prawn flesh
- 350 g minced pork
- 1 egg
- 10 g plain flour
- 15 g light soy sauce
- 2 sprigs spring onions, chopped
- 1 pinch white pepper powder
- 1 pinch five-spice powder
- 1 tsp toasted sesame oil
- 10 bean curd skins
- 800 g water
- cooking oil, to deep fry
- Voeding
- per 1 roll
- Calorieën
- 590 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 372 mg
Alternatieve recepten
Yam Rice
45min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min