Apparaten en Accessoires
Vegetarian Beehoon
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
5 portions
Ingrediënten
-
rice vermicelli400 g
-
olive oil60 g
-
fresh ginger sliced25 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stem removed, sliced30 g
-
cabbage cut in small pieces500 g
-
carrots cut in 4 cm length100 g
-
water plus extra to soak rice vermicelli650 g
-
light soy sauce50 g
-
vegetarian oyster sauce30 g
-
mushroom seasoning powder3 tbsp
-
white pepper powder1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
755.8 mg
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
2395 kJ /
572.4 kcal
Vetten
15.3 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
106 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
We Celebrate our Uniqueness
19 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Chicken Rendang
1u. 35min
Pork Ball Soup With Cabbage
40min
Char Kway Teow
25min
Kuih Cara Berlauk (Savoury Pancake Bites)
Geen beoordelingen
Soy Sauce Prawns
30min
Ayam Pongteh
30min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
One Pot Chicken Rice
50min
Sambal Kangkung
10min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Mee Goreng Mamak
20min