Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2300 g water
- 800 g pork trotter, with skin and bone, cut in pieces (3 cm)
- 250 g pig‘s skin, fat trimmed
- 15 g fresh ginger
- 2 cloves
- 1 star anise
- 1 bay leaf
- 20 g dark soy sauce
- 20 g oyster sauce (optioneel)
- 15 g lump sugar
- 20 g fish sauce
- 1 ½ tsp salt
- 100 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 732 mg
Alternatieve recepten
Braised pork belly
55 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Salted Chicken
5h 10min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min