Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2300 g water
- 800 g pork trotter, with skin and bone, cut in pieces (3 cm)
- 250 g pig‘s skin, fat trimmed
- 15 g fresh ginger
- 2 cloves
- 1 star anise
- 1 bay leaf
- 20 g dark soy sauce
- 20 g oyster sauce (optioneel)
- 15 g lump sugar
- 20 g fish sauce
- 1 ½ tsp salt
- 100 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 732 mg
Alternatieve recepten
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Hakka Yam Abacus
20min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min