Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1900 g water
- 1 waxed duck thigh, cut in 2 pieces
- 300 g waxed pork belly, cut in 3 pieces
- 100 g Chinese sausages
- 100 g Chinese liver sausages
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger, cut in slices
- 20 g dried shrimp, rinsed
- 20 g dark sesame oil (toasted)
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 30 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4058 kJ / 970 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 60 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 898 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salted Fish Pork Belly
30min
Mustard Green Rice
35 menit
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Chai Buey
1h 45min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Yam Rice
45min
Teochew Seafood Porridge
45min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min