Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1900 g water
- 1 waxed duck thigh, cut in 2 pieces
- 300 g waxed pork belly, cut in 3 pieces
- 100 g Chinese sausages
- 100 g Chinese liver sausages
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger, cut in slices
- 20 g dried shrimp, rinsed
- 20 g dark sesame oil (toasted)
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 30 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4058 kJ / 970 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 60 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 898 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2sa 5 dk
Salted Chicken
5h 10min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min