Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1900 g water
- 1 waxed duck thigh, cut in 2 pieces
- 300 g waxed pork belly, cut in 3 pieces
- 100 g Chinese sausages
- 100 g Chinese liver sausages
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger, cut in slices
- 20 g dried shrimp, rinsed
- 20 g dark sesame oil (toasted)
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 30 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4058 kJ / 970 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 60 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 898 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Rice Wine Chicken
30 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Salted Vegetables Duck Soup
2u. 5min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Yam Rice
45 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min