Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g yam beans (sengkuang), peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
- 100 g carrots, peeled
- 100 g cabbage, cut in wedges that fit into wide feeder tube
- 20 g garlic cloves
- 30 g shallots
- 20 g vegetable oil
- 30 g Chinese dried mushrooms, soaked until soft and shredded
- 20 g shredded dried cuttlefish, rinsed
- 100 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (3-5 mm)
- 20 g oyster sauce, adjust to taste
- 40 - 50 g light soy sauce, adjust to taste
-
1
tsp homemade chicken stock paste (see tips)
of mushroom seasoning powder - 1 pinch white pepper powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Mushroom Meat Sauce
50min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
Geen beoordelingen
Balinese Betutu Chicken
5 Std. 35 Min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Lemonade
5min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min