Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1050 g water
- 1 tsp dashi powder (see Tip)
- 4 eggs
- 2 tsp soy sauce
- 1 tbsp rice wine
- ¼ tsp sea salt
- 3 fresh shiitake mushrooms, stems removed and cups cut into slices (approx. 5 mm)
- 8 raw prawns, peeled and deveined (approx. 100 g)
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 487.8 kJ / 116.2 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 836.3 mg
Alternatieve recepten
Teochew Seafood Porridge
45 min
Chicken porridge with century egg
30min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Hakka Yam Abacus
20min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Yam Rice
45 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min