Apparaten en Accessoires
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 45min
4 portions
Ingrediënten
-
water1050 g
-
dashi powder (see Tip)1 tsp
-
eggs4
-
soy sauce2 tsp
-
rice wine1 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh shiitake mushrooms stems removed and cups cut into slices (approx. 5 mm)3
-
raw prawns peeled and deveined (approx. 100 g)8
-
spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
836.3 mg
Eiwitten
15.6 g
Calorieën
487.8 kJ /
116.2 kcal
Vetten
5.3 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
1.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Yam Rice
45 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Mapo tofu
15 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Homemade Soy Milk
35 Min