Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g lean pork fillets, partially frozen, cut in cubes (1 cm)
- 120 g pork fat, partially frozen, cut in cubes (1 cm)
- 80 g pickled cucumber, cut in pieces
- ¼ tsp homemade chicken stock powder
- 5 tbsp ice water
- 1 tbsp oyster sauce
- ¾ tsp tapioca starch
- sesame oil, for greasing
- 1 pinch white pepper powder
- 2 salted egg yolks
- 800 g water
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1707.1 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 33.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Sweet and sour pork ribs
40min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15 min
Tomato-egg soup
20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Braised pork belly
55 min