![Sous-Vide Drunken Chicken Sous-Vide Drunken Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f83798bf-a62e-4f12-85fc-cdb452a1db35/Derivates/099fe040-5098-4e01-ba69-ff6988e73dd3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g chicken breast fillets, skinless
- ½ tsp salt
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao), plus extra 1 tbsp
- 1000 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g lemon juice
- 1 tbsp wolfberries, soaked in hot water for 10 minutes, drained, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1084 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Shallot Oil
25 Min
Browned beef cubes (medium)
15 Min
Braised pork belly
55min
Yam Rice
45 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Sous-Vide Herbal Chicken
4 godz. 15 min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 Std. 5 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 Std. 15 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45 Min