Apparaten en Accessoires
Sous-Vide Drunken Chicken
Voorbereiding 10min
Totaal 2u.
2 portions
Ingrediënten
-
chicken breast fillets, skinless300 g
-
salt½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) plus extra 1 tbsp1 tbsp
-
water plus extra to submerge bag1000 g
-
lemon juice30 g
-
wolfberries soaked in hot water for 10 minutes, drained, to garnish1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
31 g
Calorieën
1084 kJ /
259 kcal
Vetten
14 g
Koolhydraten
1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Chicken Dinners
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Sous-Vide Herbal Chicken
4u. 15min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2u. 25min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1u. 10min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2u. 20min
Browned pork strips
15min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2u. 5min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Sous-Vide Salmon
1u.
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1u. 5min
White Radish Pork Rib Soup
3u.