Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 New York strip steaks (approx. 4-5 in. long ea.)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 garlic cloves, crushed
- 4 sprigs thyme, plus extra to garnish
- 2 sprigs rosemary, plus extra to garnish
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp unsalted butter
- steak sauce, type A.1. Sauce®, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 701 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Sous-Vide Salmon
1h
Browned beef cubes (medium)
15min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min