Apparaten en Accessoires
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
14 oz
Ingrediënten
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
6 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges6 oz
-
carrots sliced (½ in. rounds)4 ½ - 5 oz
-
celery sticks sliced (½ in.)2 ½ - 3 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 14 oz
Natrium
171 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1213 kJ /
290 kcal
Vetten
20 g
Vezels
9.6 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
16 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Basic Vegetables
16 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Steamed Cubed Potatoes
40min
Steamed Cauliflower
25min
Basic Basmati Rice
35min
White basmati rice
40min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Browning Beef Strips
15min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Mirepoix
15min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Mixed Mushroom Sauté
30min