Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
½
oz oil
of ½ oz extra virgin olive oil -
6
oz yellow onions, cut in wedges
of 6 oz red onions, cut in wedges - 4 ½ - 5 oz carrots, sliced (½ in. rounds)
- 2 ½ - 3 oz celery sticks, sliced (½ in.)
- Voeding
- per 14 oz
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 171 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing Chicken Cubes
15min
Light Browning Onions and Garlic
20 dk
Sautéed Cauliflower
25 dk
Mirepoix
15min
Rice Cooker Brown Rice Salad
1h 40min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 dk
Mixed Mushroom Sauté
30 dk
Sautéing 7 oz Zucchini
20 dk
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 dk
Caramelizing 7 oz Onions
40 dk
Sautéing 14 oz Carrots
20 dk
Browning Beef Strips
15min