Apparaten en Accessoires
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
14 oz
Ingrediënten
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
6 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges6 oz
-
carrots sliced (½ in. rounds)4 ½ - 5 oz
-
celery sticks sliced (½ in.)2 ½ - 3 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 14 oz
Natrium
171 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1213 kJ /
290 kcal
Vetten
20 g
Vezels
9.6 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
16 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Basic Vegetables
16 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Peeling Ginger
5min
Chopped Garlic
5min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5min
Basic Long Grain Brown Rice
1u. 35min
Basic Basmati Rice
35min
White basmati rice
40min
Mirepoix
15min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Basic Soup Purée
45min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min