Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meat Filling
- 14 oz ground pork
- 1 tsp salt
- 1 tbsp sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 tbsp soy sauce
- 1 ½ oz water
Dough
- 9 oz water
- 1 tbsp sugar
- 1 tsp active dry yeast
- 18 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- ½ tsp salt
- 1 tsp vegetable oil
Frying the Buns
- 1 tbsp vegetable oil
- 3 oz water, divided
- 1 tsp sesame seeds, black
- 1 tbsp spring onions, thinly chopped
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 679.3 kJ / 162.4 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 20.9 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 230.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange Herb Chicken and Rice
50 min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11h 40 min
Musubi a Hawaiian Snack
30 min
Beer Pickles
24 godz. 20 min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 Std. 25 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Southern Banana Pudding
4 godz. 45 min
Italian Wedding Soup
1 godz. 15 min
Asian Sloppy Joes
1h 50min