Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meat Filling
- 14 oz ground pork
- 1 tsp salt
- 1 tbsp sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 tbsp soy sauce
- 1 ½ oz water
Dough
- 9 oz water
- 1 tbsp sugar
- 1 tsp active dry yeast
- 18 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- ½ tsp salt
- 1 tsp vegetable oil
Frying the Buns
- 1 tbsp vegetable oil
- 3 oz water, divided
- 1 tsp sesame seeds, black
- 1 tbsp spring onions, thinly chopped
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 679.3 kJ / 162.4 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 20.9 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 230.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic Pull-Apart Knots
1 Std. 55 Min
Potato Rolls
3h 25min
Apple Fritter Bread
2u.
Braised Pork and Eggs with Rice
40 Min
Arnold Palmer Lemonade
20 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 Min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20 Min
Creole Style Jambalaya
1 Std. 10 Min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2u.
Asian Sloppy Joes
1u. 50min
Pizza Monkey Bread
2h 30min
Pretzel Bread
2u.